Bătut în plină stradă la Sibiu – Agresorii au fost reținuți de poliție

Trei bărbați au fost arestați după ce au bătut un bărbat de 34 de ani în plină stradă la Sibiu. Bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele.

”La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei sibieni, o femeie și doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, cei doi bărbați în vârstă de 16, respectiv 46 de ani și femeia în vârstă de 36 de ani sunt bănuiți că, la data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 16,00, în timp ce se aflau pe strada Țiglari din municipiul Sibiu, pe fondul unor conflicte mai vechi, l-ar fi agresat pe un sibian în vârstă de 34 de ani, lovindu-l cu pumnii și picioarele, precum și cu obiecte ascuțit înțepătoare, fără a-i fi pusă viața în pericol.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 14 aprilie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii celor trei presupuși agresori, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.