CSC Șelimbăr joacă sâmbătă cu FK Csikszereda. Eugen Beza – ”Este o echipă periculoasă, joacă un fotbal bun”

CSC Șelimbăr joacă sâmbătă la Râmnicu Vâlcea împotriva celor de la FK Csikszereda, într-un meci ce constă pentru etapa cu numărul 3 din play-out-ul Ligii secunde. Partida este programat sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la ora 11:00.

”Este un adversar cu care am jucat acasă, am pierdut cu 0-3, într-un meci în care poate nu reflectă rezultatul de pe teren, dar n-am contestat victoria celor de la Ciuc. În primul rând, întâlnim un adversar care, din punctul meu de vedere, este cel mai bun din grupa noastră, un adversar care ar fi meritat să joace în play-off, cu jucători cu calitate individuală foarte bună. Lucrurile se schimbă puțin, s-a schimbat antrenorul, este domnul Dican, un antrenor cu mare experiență. Cum voi motiva jucătorii, cred că suntem toți conștienți de importanța jocului, de importanța punctelor și cred că vom fi foarte motivați la ora jocului”, a spus antrenorul Eugen Beza, relatează prosport.ro

Antrenorul sibian a răspuns și la întrebarea dacă îi este greu să aleagă atacanții titulari, având în vedere fotbaliștii ofensivi de care dispune în lot.

”Acum, când alcătuim echipa, luăm în vedere mai multe argumente. Mă refer la săptămâna în curs, de antrenamente, evoluția anterioară, chiar dacă în acest caz, în compartimentul ofensiv, toți au dat randament, în funcție de adversitate. Sunt mai mulți factori, dar poate cea mai importantă este inspiranția de moment. Dar, indiferent de cine va începe în față, în compartimentul ofensiv, trebuie să fie conștient și cel de pe bancă, atunci când va intra, că doar obiectivul clubului e important și nu obiectivul individual”, a explicat Eugen Beza.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.