Doi bărbați arestați după ce au furat dintr-o cabană din Arpașu de Sus

Doi bărbați au fost reținuți de politiștii sibieni după ce au furat mai multe bunuri dintr-o cabană de pe raza localității Arpașu de Sus. Prejudiciul este de 7.000 de lei.

”La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au reținut doi bărbați, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei doi, un brașovean în vârstă de 37 de ani, respectiv un sibian în vârstă de 50 de ani, sunt bănuiți că, în seara zilei de 23 martie a.c., în jurul orei 21,00, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o cabană amplasată în zona localității Arpașu de Sus, producând un prejudiciu de 7.000 de lei. Printre bunurile sustrase amintim un generator, o butelie de gaz, veselă, scaune, topoare, haine.” au transmis politiștii sibieni.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea presupușilor autori ai faptei, precum și recuperarea în întregime a bunurilor sustrase, la data de 5 aprilie fiind aplicată măsura reținerii celor două persoane pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 6 aprilie, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.