FOTO Echipa Jandarmeriei Sibiu s-a mărit cu șapte tineri absolventi

Șapte tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au ales să facă parte din echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

”În perioada următoare, colegii noștri își vor desfăşura misiunile alături de jandarmi cu experiență cu ajutorul cărora își vor perfecționa pregătirea profesională.” transmite Jandarmeria Sibiu.

Ușor emoționați, ne-au transmis câteva gânduri de început:

„Am ajuns la finalul primului capitol și anume absolvirea Școlii Militare.
Nu cunoaștem în detaliu tot ceea ce privește un loc de muncă precum acesta, dar suntem dornici să învățăm și nerăbdători să ne începem activitatea în domeniul acestei Arme.” – Sergent major Costea Denisa.

„Încă de mic copil, uniforma pe care o îmbrăca tata, îmi inspira respect și siguranță. Văzând și auzind lucruri pe care le făcea mi-am dorit să pot ajunge și eu la fel ca el.
Odată cu trecerea timpului am realizat că, pentru a fi jandarm, ai nevoie de mai mult decât o uniformă, ai nevoie de abilități, dăruire și mai ales ambiție pentru a îmbunătăți toate deprinderile pe care le dobândești pe parcursul carierei!” – Sergent major Roman Ciprian

„Am început o nouă etapă în cariera mea, una în care nicio zi nu va fi la fel și în care voi reuși să evoluez atât în plan profesional cât și în plan personal.
Pentru viitor, rămâne să dovedesc faptul că am ales să lucrez, cu devotament, cu oameni și pentru oameni, în domeniul în care îmi voi depune toată priceperea, perseverența și profesionalismul pentru îndeplinirea misiunii de onoare ce îmi revine ca subofițer al Jandarmeriei Române.” – Sergent major Pripas Alina.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.