Sibienii refuză să poarte masca – Opt persoane au fost amendate

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

75 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 935 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 20 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 63 de mijloace de transport, din care 4 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei, din care:

– 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Micăsasa.

– 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.