Patru jocuri de verificare pentru CSC Șelimbăr – Urmează un cantonament în Antalya

CS Comunal Șelimbăr și-a stabilit programul de pregătire din România, apoi la începutul lunii febraurie, formația pregătită de Eugen Beza va pleca în Turcia, pentru al doilea stagiu de pregătire.

Lotul prezent la reuirea echipei CS Comunal Șelimbăr:

portari: Cosmin Vâtcă, Rareș Gal;
fundași: Radu Criștiu, Radu Crișan, Daniel Tătar, Ciprian Natea, Bogdan Vișa, George Monea, Alexandru Vodă, Ousmane Viera;
mijlocași: Alexandru Curtean, Nicolas Antone, Ion Cărăruș, Robert Boboc, Alexandru Badea, Alexandru Luca, Alexandru Ciocâlteu, Lucian Buzan;
atacanți: Adrian Cârstean, Toni Suciu, Ruben Vecerdea.

A lipsit Blaise Yameogo.

Echipa s-a despărțit de atacantul Massimo Goh N’cede, fundașul central Messie Biatoumoussoka și mijlocașii Alexandru Neacșa și Andrei Roșu.

Eugen Beza a vorbit și despre meciurile de verificare de dinaintea cantonamentului din Antalya. Primul test va fi în deplasare cu ”FC U” Craiova, vinerea aceasta, de la ora 14:30. Apoi urmează amicalele cu FC Hermannstadt și două echipe din eșalonul inferior.

Beza a explicat alegerile făcute pentru testele din această iarnă: ”Vineri jucăm cu FC U Craiova. Va fi un duel interesant, chiar dacă noi venim după o pauză foarte mare. Nu ne interesează aspectul scorului, mergem acolo să ne readucem aminte ceea ce am învățat și am lucrat în anul ce-a trecut și cred că va fi interesan pentru noi, pentru că vom juca cu un adversar de Liga 1 și va fi motivant. După care, vom avea o serie de meciuri cu Deva, cu FC Hermannstadt și cu Ungheni. Nouă ne vor prinde foarte bine în primul rând meciurile cu echipele din Liga 3 pentru că în astfel de meciuri încerci să poți avea mai multe obiective pe faza de atac, iar cu FC Hermannstadt, un adversar bun, cu care ne-am tot întâlnit, va fi un test util pentru ambele echipe, după care vom pleca în Antalya.”

Programul partidelor de verificare de la Sibiu

  • 14 ianuarie, FC ”U” Craiova
  • 22 ianuarie, CSM Deva
  • 26 ianuarie, FC Hermannstadt
  • 28 ianuarie, Unirea Ungheni

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.