VIDEO: Scandal într-o frizerie din Șelimbăr – O femeie s-a certat pe un loc de parcare

O sibiancă stabilită în Italia a făcut un scandal monstru într-un salon de înfrumusețare de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Aceasta l-a jignit pe patronul locației, l-a îmbrâncit și i-a furat telefonul mobil cu care acesta filma întreaga scenă. Motivul circului este unul extrem de pueril: un loc de parcare rezervat de salon despre care femeia credea că are dreptul să parcheze oricând are chef.

Ceartă din cauza unui loc de parcare

Bogdan Prundaru, patronul salonului de înfrumusețare Mușat Signature, a povestit pentru Ora de Sibiu cum a ajuns să fie implicat într-un scandal chiar în incinta locației de pe strada Doamna Stanca. Totul a debutat în preajma sărbătorilor, când o femeie a început să parcheze pe unul dintre cele două locuri de parcare din fața salonului pe care el le-a rezervat.

„Eu dețin un salon de înfrumusețare pe strada Doamna Stanca, este în top frizerii Sibiu, și am rezervate două locuri de parcare. La un moment dat, am observat că pe unul dintre locuri, o persoană cu un autoturism înmatriculat în Italia, a început să parcheze acolo. Nu i-am zis nimic, pentru că și clienții care vin la salon parchează uneori unde prind loc. Problema a apărut atunci când persoana respectivă a intenționat să parcheze pe locul rezervat, dar l-a găsit ocupat. A intrat în salon și, de față cu angajații și clienții, a început să facă scandal, întrebând cine a parcat mașina acolo. Clientul pe care eu îl tundeam a spus că este a lui și, fiindcă nu știa despre ce e vorba, a vrut să meargă să o mute. În acel moment, eu am luat atitudine și i-am explicat că este un loc rezervat pentru care eu plătesc bani. Femeia în cauză nu se oprea însă din urlat și țipat, nedorind să audă ce spun. Cu greu am reușit atunci să o conving să părăsească salonul”, a explicat Bogdan Prundaru, manager Mușat Signature. 

A pus „stăpânire” pe locul de parcare. Proprietarul salonului a chemat poliția

În următoarele zile, femeia a parcat în continuare pe locul respectiv. Văzând că ea pune stăpânire pe acel loc, proprietarul salonului a hotărât să anunțe Poliția Locală. Cele relatate s-au petrecut în cursul zilei de joi.

„Văzând că locul e liber, femeia respectivă a parcat în continuare pe loc. Ea s-a pus practic stăpână pe locul rezervat de mine, așa că am luat atitudine. Am sunat la Poliția Locală și au venit agenții să verifice toate documentele. În urma verificărilor, au ajuns la concluzia că locul respectiv aparține salonului, fiind rezervat, iar mașina femeii se află abuziv pe locul meu. Aceștia au atașat pe parbriz o invitație la secție, fără a aplica însă o amendă. După câteva ore, femeie și bărbatul care o însoțea, au găsit invitația în parbriz”, povestește Bogdan Prundaru.

Scandal în salon – Femeia l-a înjurat pe proprietar și i-a sustras telefonul

Foc și pară, femeia a intrat în salon. Cum la ultima „vizită” nu a dorit să asculte nicio explicație, proprietarul a considerat că, pentru a evita scandalul, e mai bine să tacă. Așa că, deși sibianca îl jignea și îi vorbea ca la ușa cortului, proprietarul a rămas calm. A reușit să filmeze întreaga scenă, clipul video încheiându-se în momentul în care femeia i-a sustras telefonul mobil și a ieșit cu el din incinta locației.

„Erau foarte furioși și gesticulau, ceea ce m-a făcut să anticipez că vor intra în salon, așa că mi-a pus pe telefonul pe recepție și am început să filmez. Au intrat și a început un scandal imens. Mi-am dat seama că nu am ce să zic și nu am cu cine vorbi, așa că i-am lăsat pe ei să spună ce doresc. Angajații și-au văzut de treabă, eu la fel, iar asta i-a enervat și mai tare. Văzând că nu îi bagă nimeni în seamă, s-au manifestat în continuare agresiv. Femeia s-a apropiat de mine, m-a agresat fizic și verbal. Ea mă jignea în română, iar bărbatul în italiană. Ea mi-a smucit telefonul din mână, l-a lovit de recepție și a ieșit cu el afară”, spune Bogdan Prundaru.

Conform imaginilor video, femeia în jigneșțe pe patronul salonului, numindu-l „tâmpit” și „prost” și cerându-i să-i spună cine este proprietarul.

Lucrurile s-au lămurit în fața blocului – Femeia a făcut scandal din cauza unei neînțelegeri

Acțiunea s-a mutat în afara locației atunci când femeia i-a luat proprietarului salonului telefonul. Gălăgia pe care aceasta o făcea l-a făcut pe un vecin din bloc să vină afară și să lămurească situația.

„Vecinul de deasupra a ieșit și le-a explicat cum stau lucrurile de fapt. Aceasta le-a zis celor doi că pot parca pe locul lui de parcare, care de fapt era blocat cu cheie. Oamenii au crezut că este vorba despre locul meu, așa că au parcat aici în tot acest timp. Când a văzut că s-a certat pentru un loc care nu este nici măcar al ei, dar nici al vecinului, femeia s-a blocat”, a precizat proprietarul Mușat Signature.

În urma celor întâmplate, acesta a luat legătura cu poliția și a depus o plângere penală pentru furt și agresiune. Sibianul spune că și-a dorit să explice cele întâmplate pentru ca cei care calcă pragul salonului să știe adevărul. „Pe această cale, doresc să îmi cer scuze personal tuturor clienților care au luat parte la cele întâmplate”, a mai spus acesta.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.