Tu știi când trebuie schimbată bateria mașinii? Află când e bine să o verifici, să o înlocuiești, dar și ce oferte la acumulatori te așteaptă la Iony

S-a anunțat că ne așteaptă câteva luni bune de temperaturi scăzute, astfel că nu doar noi vom suferi, ci și acumulatorii mașinilor, mai ales dacă gradul lor de uzură este unul destul de înaintat. Specialiștii recomandă să ne pregătim temeinic mașina, ca să ne asigurăm că aceasta va porni la temperaturi negative. Iar primul pas este să verificăm bateria, și să o înlocuim, dacă aceasta dă semne de ”oboseală”.

La ce să fim atenți? Dacă bateria se consumă după câteva zile de staționare, dacă pe capacul bateriei sunt vizibile striații ciudate, dacă la contact auziți un zgomot ciudat, sau motorul pornește foarte greu, e clar ca cea mai recentă oferta IONY se potrivește la fix! ”Cei care vor cumpăra un acumulator de la noi vor primi 10% discount la predarea celui vechi, și vor primi și un cadou ”din partea casei” – un gel hidroalcoolic igienizant Dreissner.” spune Ioan Băra, proprietarul Iony.

Nu doar cadoul oferit la cumpărarea unui acumulator auto ar trebui să vă îndrepte către magazinele Iony, ci și prețul acestora. ” Ca în fiecare an, ne-am pregătit din timp pentru această ofertă, și am achiziționat foarte multe tipuri și modele de acumulatori, pentru care am beneficiat de costuri avantajoase. Astfel, și la raft se regăsește un preț bun pentru clienții noștri, credem noi cel mai competitiv de pe piață.” completează Ioan Băra.

Dacă nu aveți timp să ajungeți la Iony chiar zilele acestea, nu trebuie să vă îngrijorați, nu veți rata oferta specială. Ea este valabilă în ambele magazine Iony din oraș, până la finalul acestui an.

Iar dacă, înainte de a ajunge la magazin, vreți să vă sfătuiți cu un specialist legat de tipul de acumulator de care aveți nevoie, puteți accesa butonul din site-ul Iony care duce către grupul WhatsApp înființat special pentru clienți. Aici veți primi informații foarte ușor, nu doar pentru baterii, dar pentru orice legat de service, achiziții piese, sau alte domenii ale service-urilor Iony.

Cu oferte speciale active tot timpul anului, mecanici pricepuți, reprezentanțe în zonele importante din Sibiu (strada Vasile Cârlova, strada Henri Coandă), Iony chiar îi poate ”asigura” pe toți șoferii sibieni pentru un nou sezon.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.