Beza, fericit după succesul cu U Cluj – ”Dedic victoria autorităților locale și primarului Marius Grecu. Ne susțin din plin”

Ca și după succesul precedent de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, victoria cu ”U” Cluj (VIDEO AICI) a fost dedicată de către antrenorul Eugen Beza, primarului comunei Șelimbăr și directorului general al clubului. ”Așa-mi place mie, poate-mi poartă și noroc”, a spus antrenorul. Șelimbărul a învins cu 4-2.

”Dedic victoria – la fel cum am dedicat-o și cu Chiajna – lui Cornel Stănilă, care se ocupă zi de zi de noi, care reprezintă primăria Șelimbăr, și nu în ultimul rând domnului primar Marius Grecu, care – după fiecare joc – ne felicită, ne susține indiferent de rezultatele pe care le avem, iar dânsul, împreună cu Consiliul Local, ne susține din toate punctele de vedere. Chiar dacă este un club nou, un club în devenire, e un club care mie, ca antrenor, îmi oferă toate condițiile pentru performanța pe care mi-am propus-o anul acesta”, a spus Beza, pentru liga2.ro.
Eugen Beza a vorbit și despre următorul meci al ”cavalerilor roșii”, cel cu Politehnica Timișoara, în deplasare. Antrenorul crede că jocul cu bănățenii va fi chiar mai dificil decât cel cu ”U” Cluj.
”Sunt conștient că ne așteaptă un meci mult mai greu decât cel cu ”U” Cluj. Mă șteptam ca Poli să piardă la Dej, pentru că e foarte greu ca antrenor să montezi niște jucători care au făcut o performanță foarte mare (n.r. – calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după victoria cu Rapid), plus drumul și oboseala fizică, dar mai ales psihică. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar avem o vorbă, noi trăim clipa, ne bucurăm de tot succesul de astăzi, pentru că a fost o muncă, iar începând din zilele următoare, ușor-ușor ne vom pregăti. Trei puncte cu ”U” Cluj sunt echivalente cu 3 puncte cu Brăila. Astăzi am obținut o victorie la fel de mare ca cea cu Chiajna. Cum spuneam înaintea meciului, sper să ne păstrăm o constanță în rezultate”, a mai spus Beza.
Altfel, Beza nu s-a arătat deranjat că, la începutul sezonului, unii considerau că echipa sa e victimă sigură și că va retrograda. ”Îi înțeleg, e normal, lumea e reticentă, așa a fost anul trecut cu Comuna Recea”, a spus antrenorul, care a vorbit și despre lotul pe care-l are acum la dispoziție și despre obiectiv, salvarea de la retrogradare: ”Am ales jucători în general după caracterul lor, am găsit un grup foarte bun aici, a fost foarte ușor din punctul ăsta de vedere. Primii pași au fost mai grei, dar obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, asta urmărim în fiecare zi.”

Bucuros că ajută pe FC Hermannstadt – ”M-aș bucura să promoveze”
Antrenorul actual al lui CSC 1599 Șelimbăr, Eugen Beza, a spus după succesul de luni cu 4-2 cu U Cluj, că nu se gândește că a dat indirect o mână de ajutor dată celor de la FC Hermannstadt, una dintre contracandidatele clujenilor la promovarea în Liga 1. Antrenorul Șelimbărului spune însă că s-ar bucura ca gruparea la care s-a lansat ca antrenor, să revină în liga 1.
”Pentru mine, fiecare cu treaba lui. Încă o dată mai repet, meciul cu Hermannstadt ar fi trebuit să fie egal, să luăm un punct meritat, le doresc tot binele din lume, dacă victoria noastră îi ajută pe ei, mă bucur foarte mult, nu jucăm pentru nicio echipă, indiferent, îmi pare rău pentru jocul cu Petrolul, pentru că am prins o zi proastă. Hermannstadt va rămâne mereu în sufletul meu, e o echipă care m-a format ca antrenor și le doresc tot binele din lume, chiar dacă sunt câțiva suporteri care mă detestă și mă contestă, ăsta e fotbalul, fiecare are libertatea de exprimare. M-aș bucura la final să promoveze pentru că nimeni nu va putea lua clipele frumoase pe care le-am trăit acolo. Sunt sibian, se face un stadion nou, am copii care fac fotbal și pentru binele fotbalului sibian mi-aș dori din tot sufletul să promoveze. Mă repet, dacă victoriile cu Chiajna și ”U” Cluj îi ajută pe ei, înseamnă că lângă Sibiu (n.r. – la Șelimbăr) sunt niște oameni de mare caracter”, a spus Beza, pentru liga2.ro, după meciul de luni cu U Cluj.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.