Poliția Locală Șelimbăr: Doi dintre câinii de pe câmp care mușcă oamenii au fost prinși

Mai mulți oameni care locuiesc în zona cartierului Arhitecților din Cisnădie și strada Doamna Stanca din Șelimbăr au fost mușcați de câinii vagabonzi care umblă pe câmp. Poliția Locală a reușit să prindă doar doi dintre ei, însă acțiunile de căutare continuă.

O haită de câini umblă de mai multe săptămâni pe câmpul de la marginea Sibiului, între cartierul Arhitecților din Cisnădie și magazinul Dedeman din Șelimbăr. Mai multe persoane au fost atacate, iar un bărbat a ajuns la spital după ce a fost mușcat. O femeie a fost, de asemenea, atacată, în timp ce se afla la plimbare cu fetița sa.

CITEȘTE ȘI: Oameni atacați pe câmp la Sibiu – „M-am apărat cu haina fetiței pe care au sfâșiat-o”

Poliția Locală din Șelimbăr, împreună cu Serviciul de Ecarisaj al municipiului Sibiu, continuă căutările câinilor vagabonzi de pe câmp. Extrem de agresivi, aceștia le pun probleme cetățenilor care, de frică, ocolesc zona.

„Miercurea trecută s-a desfășurat o acțiune comună pe câmp. Atunci nu au fost prinși câinii. În cursul zilei de ieri (n.red.: luni) un coleg de la Poliția Locală și Echipa de Ecarisaj au fost din nou în zonă și, din informațiile mele, au fost prinși doi câini”, spun reprezentanții Poliției Locale Șelimbăr.

Autoritățile spun că vor continua căutările și zilele viitoare.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.