Tennis FOX – cel mai nou club de tenis din Șelimbăr, unde înveți să joci ca un profesionist

Începând cu luna august a acestui an, pasionații de tenis se pot antrena la Tennis Fox în Șelimbăr.  Cochet, elegant și dotat cu trei terenuri cu zgură, și o sală de pregătire fizică, Tennis Fox este locul unde calitatea primează. Tennis Fox este un veritabil club de tenis,  locul perfect pentru practicarea acestui sport alb. Șelimbărenii  și sibienii de toate vârstele sunt așteptați să se antreneze și să se relaxeze jucând tenis pe strada Sevișului, nr. 47, în Șelimbăr, la fostul club Vektor.

Clubul a luat viață din dorința unui tenismen de a aduce în județ un club la standarde europene. „Sibiul este unul dintre orașele reședință de județ din România. Cred cu tărie că avem nevoie în continuare de terenuri controlate de oameni pricepuți din lumea tenisului care au viziunea și pasiunea necesare pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. Este mare nevoie de tenis în Sibiu”, spune Dan Lazăr, manager Tennis Fox.

Clubul de la Șelimbăr este dotat cu o parcare, vestiare, dar și cu un spațiu unde jucătorii se pot relaxa și hidrata după o partidă de tenis.

 

Instructori profesioniști

Mulți copii din Sibiu joacă tenis și își doresc să facă performanță. Antrenamentele pentru competiții sunt extrem de importante, iar instructorii au un rol definitoriu în ceea ce privește evoluția lor.

Dan Lazăr, cel care a adus pe lume Tennis Fox, face parte din echipa de instructori. A intrat în lumea acestui sport la vârsta de 6 ani și până la 18 a jucat tenis de performanță. După această lungă perioadă de timp, a început să antreneze, fiind instructor în Statele Unite ale Americii. Alături de el, mai sunt alți doi instructori bine pregătiți și gata să ofere cursuri de calitate.

 

Tenis de club – Abonamente de membru

 

Cel mai cochet club de tenis din Sibiu pune preț pe calitatea serviciilor oferite, astfel că persoanele care doresc să joace tenis pe terenurile de aici trebuie să își facă un abonament. Practic, în baza acestuia, devii membru al clubului.

Administratorul terenurilor se ghidează după un cod etic al acestui sport alb, astfel că accesul în spațiile de joc se face doar cu încălțăminte specială și echipament adecvat.

Detalii despre tarife, abonamente și programări găsiți pe paginile de Facebook sau Instagram Tennis FOX, dar și la numărul de telefon 0749 192 939.

 

Teambuilding pe terenul de tenis

 

Tennis Fox aduce în atenția sibienilor un nou concept – Corporate Tennis, destinat angajaților care lucrează într-o echipă. Dacă vrei să pleci în „teambuilding” la tine în oraș, acum ai ocazia. Te distrezi alături de colegi, scapi de stresul acumulat peste zi și elimini cât ai clipi sedentarismul.

Terenurile de tenis de pe strada Sevișului din Șelimbăr sunt deschise de luni până duminică, între orele 07:00 – 23:45.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.