Șelimbărul la primul eșec în liga 2. Beza: ’’Meciul s-a pierdut la lipsa de experiență’’

iony kit 2022

CSC 1599 Șelimbăr a pierdut în weekend cu Unirea Slobozia, scor 0-2, partida disputându-se în deplasare. Antrenorul șelimbărenilor, Eugen Beza, a declarat la finalul partidei că formația sa a lăsat o impresie frumoasă. Șelimbărenii joacă runda viitoare acasă cu Ripensia Timișoara.

Eugen Beza a afirmat la finalul confruntării de la Slobozia că diferența de valoare nu a fost una foarte mare, iar că jucătorii săi au pus, în câteva momente, probleme destul de mari formației lui Adrian Mihalcea.

Când a venit vorba de unde s-a făcut diferența, antrenorul grupării din Sibiu a afirmat că experiența și numărul de meciuri constant în Liga 2 a multor jucători de la Unirea Slobozia, a contat mult. Asta deși nu se poate spune că Șelimbăr nu are fotbaliști cu experiență în primele două divizii.
”A fost un meci dificil, cu un adversar de valoarea noastră, dar un adversar mult mai pragmatic, exact cum am spus înaintea jocului la interviuri. Exact de acest lucru mă temeam. Am început mai bine jocul, dar am avut o posesie fără progresie. Am fost la cârmă, cum se zice, dar fără să fim periculoși. Probabil asta ne-a și relaxat, am fost taxați pe o fază care nu zicea nimic, de accea spun că ne-am relaxat. După aceea, jocul s-a echilibrat, iar din punctul acesta de vedere, Unirea Slobozia e o echipă matură și știe să gestioneze astfel de momente. La pauză am schimbat un pic registrul tactic, am intrat mai bine, am intrat mai motivați.
Am avut momente bune, am avut o bară, iar dacă se făcea 1-1 poate altul era rezultatul. Așa, rezultatul s-a decis printr-un penalty cam ciudat, dar dacă arbitrul a dat, îl luăm ca atare. Cred că meciul s-a pierdut la lipsa de experiență, pentru că jucătorii noștri de valoare, care au și experiență la nivel ridicat, poate astăzi și-au dat seama de nivelul Ligii a 2-a, care nu este unul ridicat, dar este un nivel destul de pragmatic din punctul de vedere al rezultatului. (N.r. – Despre Unirea Slobozia) Este o echipă care individual nu se remarcă foarte mult. Poate a reușit un transfer de ultimă oră, Stoica, un transfer bun, un jucător care mie personal îmi place. În rest, sunt jucători care au demonstrat că au valoare de a menține echipa în Liga 2. Nu sunt jucători spectaculoși, care pot face deocamdată pasul la Liga 1, dar e o echipă pe care eu o apreciez, o echipă cu un antrenor care știe ce vrea. Se vede foarte clar că echipa e pe mâini bune”, a declarat Eugen Beza pentru Liga2.ro.

Eugen Beza: ”Obiectivul nostru e clar o stabilitate la nivelul Ligii a 2-a”
Eugen Beza nu a dorit să caracterizeze anumiți jucători în parte, ci a preferat să spună că partida a fost pierdută de întreaga echipă. Toți au partea lor de vină, chiar și el, dar a părut mulțumit de modul în care s-a comportat CSC Șelimbăr până acum, atât în confruntarea de la Slobozia, cât și în prima etapă a Ligii a 2-a.
Obiectivul echipei este rămânerea în divizie, dar și dezvoltarea infrastructurii la nivel local.
”Nu vorbim nominal de jucători, am pierdut și este înfrângerea tuturor. Vom încerca, după analiza jocului, să vedem ce trebuie să îmbunătățim, pentru că sunt multe lucruri de îmbunătățit. Nivelul de performanță îl stabilim fiecare individual, eu ca antrenor, club, în funcție de perspectivele comunei. Obiectivul nostru e clar o stabilitate la nivelul Ligii a 2-a, în primul rând. Construirea stadionului, care e în progres, a unei baze de antrenament. Avem obiective care țin, în primul rând, de locul în clasament, dar și de buget și de ideile clubului”, a mai declarat Eugen Beza.
CSC Șelimbăr are trei puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după primele două etape ale campionatului. În prima rundă, sibienii au trecut cu 3-1 de Dacia Unirea Brăila. În etapa a 3-a, vor juca din nou acasă, cu Ripensia.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.