VIDEO FOTO Locuri fruntașe obținute de dansatoare sibience de sala la un concurs național

Hugo Dance Academy este singurul club de dans din Sibiu care pregătește copii pentru concursurile de salsa. Fetele antrenate la Sibiu au reușit să urce pe podiumul unui concurs național desfășurat la Vama Veche.

La finalul săptămânii trecute, fetele pregătite de Daniela Hermneczi și Hugo Cedeno s-au întors de la concursul Sensation Dance Cup de la Vama Veche cu o grămadă de premii, toate pe podium:

Locul I- Solo Latino- 7-9 ani- Mărginean Maia
Locul II- Solo Latino- 7-9 ani- Ruginosu Alexandra
Locul II- Solo Latino- 10 ani- Nistor Dafina
Locul II- Grup Latino- 10- 12 ani ( Ruginosu Alexandra, Mărginean Maia, Nistor Dafina, Zink Lisa, Conț Patricia, Stoica Alisia)
Locul II- Solo Latino- 13-15 ani- Stoica Alisia
Locul III- Solo Latino- 13-15 ani- Conț Patricia

Cei doi antrenori sibieni au mers la concurs doar cu fete pentru că băieți care să își dorească să facă performanță în salsa sunt foarte puțini. ”Până în 2019 salsa nu făcea parte din Federația de Dans Sportiv. Așa că a fost mai greu să motivezi copiii spre performanță, participau doar la spectacole. Acum, că se poate și concura pe partea aceasta, ne dorim să lucrăm cu cât mai mulți copilași. sunt foarte talentate fetițele, dar îi așteptăm și pe băieței să descopere lumea aceasta. Ne dorim sa încurajăm copiii și părinții să descopere lumea dansurilor latino, fie ca își doresc doar o activitate extrașcolară sau vor sa facă performanță”, spune Daniela.

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.