CSC 1599 Șelimbăr – Pe lângă fotbal, secții de tenis și ciclism

iony kit

Clubul Sportiv Comunal (CSC) 1599 Șelimbăr va avea secții de tenis și ciclism, a anunțat primarul Marius Grecu la întâlnirea jucătorilor cu noul antrenor al echipei de fotbal.

Eugen Beza, antrenorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv Comunal Șelimbăr, a fost prezentat luni jucătorilor, numiți eroi de către primarul localității, Marius Grecu, după ce au reușit promovarea în a doua ligă de fotbal a țării.

”Ați dat dovadă de mult caracter, ați fost pentru noi niște eroi”, le-a transmis jucătorilor Marius Grecu, explicând că odată cu formarea echipei de fotbal, vor urma alte două secții sportive: tenis de câmp și ciclism.

https://www.facebook.com/PrimariaSelimbar/videos/488688708885287

”Începând de astăzi am dat start înființării clubului CSC Șelimbăr. Prima secție care va funcționa în cadrul acestui club este secția de fotbal. În cadrul ședinței Consiliului Local din această lună, clubul Viitorul Șelimbăr a cesionat locul în Liga a doua CSC 1599 Șelimbăr, motiv pentru care băieții vor juca în liga a doua sub noul nume. În perioada imediat următoare vom demara procedurile pentru înființarea celorlalte două secții: tenis de câmp și ciclism. Ne dorim cu toții continuitate și performanță. Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”, a spus primarul localității, Marius Grecu.

CSC 1599 Șelimbăr promovează viziunea administrației comunei de încurajare a sportului în rândul tinerilor și copiilor. ”Clubul va crește, va crește frumos. Totul pleacă de la organizare, de la infrastructură și pe această cale eu vreau să vă felicit pentru ceea ce ați realizat”, a transmis noul antrenor al echipei, Eugen Beza.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.