Viitorul Şelimbăr contra Gaz Metan Mediaș – victorie cu un gol de excepție de la peste 60 metri

iony kit

În pregătirea meciului cu una dintre cele mai titrate și iubite echipe din România, FCSB, Viitorul Şelimbăr a bifat o victorie senzațională împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Amicalul a avut loc sâmbătă, 19 iunie, la Mediaş, iar echipa lui Florin Maxim, nou-promovată în Liga 2, a reuşit să învingă cu scorul de 2-1, începând bine seria meciurilor amicale.Viitorul Şelimbăr avea 1-0 la pauză.

Daniel Tătar a marcat golul victoriei cu un șut din propria jumătate

Fundașul George Monea a deschis scorul în primul amical jucat de Viitorul Șelimbăr după promovarea în Liga 2 și după reluarea pregătirilor. Reușita a venit în minutul 43. În partea secundă, Gaz Metan Mediaș a restabilit repede egalitatea, la numai patru minute de la reluare, prin Raul Hăjmășan.

Victoria a fost adusă, pentru Viitorul Șelimbăr, cu un gol de excepție al veteranului Daniel Tătar. Acesta a marcat cu o execuție din propria jumătate, după ce a văzut că portarul medieșenilor era ieșit destul de mult din poartă, undeva aproape de marginea careului de 16 metri.

Viitorul Șelimbăr a contat pe primul jucător adus în această vară și a testat doi fotbaliști

Viitorul Șelimbăr a contat în acest meci și pe singurul jucător transferat în această vară. Printre cei trimiși pe teren de Florin Maxim și-a făcut apariția și Alexandru Luca, adus din Liga 3, de la Măgura Cisnădie.

Pe teren s-au regăsit și doi jucători care se află în probe la clubul din Șelimbăr. Este vorba de Alin Dohotariu, de la CSO Cugir, și de Sebastian Ștefan, care potrivit informațiilor oferite de club a jucat ultima dată în Canada.

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi, Ismail, Trif, Motroc, Velisar, Lisandru, Pambou, Chamed, Costea, Morar și Ciocan. Au mai jucat Raul Hăjmășan, Denis Calo, Mihai Mateș, Rareș Dogaru, Ramon Gașpar, Marius Potcoavă

Viitorul Șelimbăr: Vâtcă – Monea, Natea, Vișa, Tătar – Neacșa, Luca, Drugă, Curtean – Roșu, Cîrstean. Au mai jucat Matenciuc, Tineiu, Moga, Giura, Vecerdea, Badea, Peter, Cîrloanță, Sebastian Ștefan, Dohotariu, Ciorgovean

Viitorul Șelimbăr mai are trei meciuri de verificare înaintea cantonamentului din Turcia

Următoarele amicale pe care le va disputa Viitorul Șelimbăr sunt cu UTA Arad, pe 25 iunie la Arad, cu FCSB, pe 29 iunie la București, și cu ”U” Cluj, pe 7 iulie la Cluj. Apoi, nou-promovata va pleca în cantonament în Turcia, unde va lua și alte partide de verificare. Șelimbărenii vor disputa patru teste cu formații din Turcia, dar până acum acestea nu au fost stabilite.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.