Noi măsuri de relaxare – Nunți cu 200 de invitați

Florin Cîțu a anunțat că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Totodată, se introduc noi măsuri de relaxare

Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în ședința de Guvern de miercuri. Astfel, începând cu data de 12 iunie 2021, România este încă 30 de zile în stare de alertă, scrie Mediafax.

Au fost adoptate și noi măsuri de relaxare. Premierul a anunțat că se va redeschide punctul de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuți-Prut, județul Botoșani,

De asemenea, se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parțiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunți, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unui spațiu de 2 mp pentru fiecare participant

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.