Lucrări la intersecția străzilor Octavian Goga cu George Coșbuc

Circulația este întreruptă de luni în Șelimbăr, la intersecția străzilor Octavian Goga și George Coșbuc pentru cuplarea rețelei de canalizare de aici cu cea de pe zona de promenadă, anunță reprezentanții primăriei.

”Societatea Comtram, operatorul care execută lucrările la zona de promenadă construită între străzile Octavian Goga și strada Mihai Viteazu, a solicitat întreruperea circulației pentru a se putea executa cuplarea rețelei de canalizare pluviala cu bazinele de retenție montate în proiectul Preluare ape pluviale strada Octavian Goga zona de blocuri. Deocamdată nu știm cât va dura această lucrare, însă este cert că circulația va fi închisă cel puțin două zile”, susțin reprezentanții administrației locale din Șelimbăr.
Astfel circulația automobilelor spre și dinspre strada Nicolae Brana va fi blocată pentru cei care văr să intre pe strada George Coșbuc, spre Octavian Goga.
În total, suprafața totală a zonei construită exclusiv pentru promenadă, aflată în construcție, se întinde pe 7.400 de metri pătrați, iar proiectul prevede, pe lângă zona de promenadă, o rețea de canalizare pluvială și iluminat public. Investiția totală a fost estimată la 5,810 milioane de lei cu TVA inclus

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.