Noi restricții la Șelimbăr începând de duminică – În weekend ieșim din casă până la 20:00

Având în vedere situaţia epidemiologică înregistrată la nivelul judeţului Sibiu, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a adoptat o hotărâre prin care se introduc noi restricții în Șelimbăr, Sibiu, Cisnădie, Tilișca, Șura Mică și Târnava începând de duminică, 28 martie.

Pentru unităţile administrativ teritoriale cu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori se pun în aplicare noi restricții.

CITIȚI ȘI: Noile restricții pentru Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie – Circulația interzisă după 20:00. Magazinele, program până la 18:00 – Sălile de fitness se închid

Printre cele mai importante măsuri se numără interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00-5,00, fără un motiv întemeiat și reducerea programului de funcționare pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Intervalul orar permis este  5,00-18,00. Textul complet al Hotărârii îl puteți vedea AICI, iar anexa cu localitățile pentru care se aplică, AICI.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.