Schimbare – Noile restricții din Șelimbăr intră în vigoare doar de duminică

Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență care vizează înăsprirea restricțiilor intră în vigoare duminică, 28 martie. Decizia este valabilă și pentru municipiul Sibiu, Cisnădie, Șelimbăr, Tilișca și Șura Mică și Târnava.

Autoritățile au anunțat că legea care prevede introducerea noilor restricții, se va publica în Monitorul Oficial vineri, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, măsurile vor intra în vigoare de de duminică, 28 martie, ceea ce înseamnă că restaurantele și sălile de fitness pot funcționa până duminică. Restricțiile se vor aplica în municipiul Sibiu, Cisnădie, Șelimbăr, Tilișca și Șura Mică și Târnava.

CITIȚI ȘI: Noile restricții pentru Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie – Circulația interzisă după 20:00. Magazinele, program până la 18:00 – Sălile de fitness se închid

După publicarea în Monitorul Oficial a noilor reglementări, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu se va întruni pentru a adopta o nouă hotărâre ce va include noile restricții.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU NOILE RESTRICȚII

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu poate adopta noi măsuri doar cu respectarea prevederilor Hotărârii de Guvern adoptate ieri, 25.03.2021. Până la acest moment nu s-a publicat în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern, drept urmare până la adoptarea de către CJSU Sibiu a unei hotărâri, se aplică în continuare măsurile în vigoare la acest moment”, spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

Și premierul Florin Cîțu a anunțat vineri, că restricțiile vor intra în vigoare, doar de duminică. Mai multe detalii, AICI.

Și cei de la Grupul de Comunicare Strategică au explicat vineri de ce a fost făcută schimbarea de ultim moment legată de noile restricţii. Vedeți, AICI explicațiile acestora.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.