Indicatoare noi pe autostradă la Sibiu pentru șoferii neatenți care intră pe contrasens

DRDP Brașov a montat indicatoare noi pe autostrada A1 în județul Sibiu. Semnalizarea este una în premieră pentru a preveni evenimentele rutiere provocate de șoferii neatenți care greșesc sensul de mers.

De-a lungul timpului, mai mulți șoferi au ajuns pe autostradă pe sensul de mers greșit. Din cauză că au intrat pe contrasens, și-au pus în pericol nu doar propria viață, cât și pe cele ale celorlalți participanți la trafic. În acest sens, pe autostrada din județul Sibiu se montează indicatoare noi.

„DRDP Brașov a început montarea semnalizării suplimentare pe A1, în județul Sibiu, în zonele în care au existat cazuri de șoferi neatenți care au intrat pe contrasens pe autostradă. Aceste indicatoare omologate vor fi montate în patru zone”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Zonele identificare de DRDP unde este nevoie de montarea acestor indicatoare sunt: 

  • intersecția cu drumul județean spre Cisnădie
  • ieșirea din parcarea Cristian
  • nodul rutier Sibiu Vest
  • intersecția cu strada Henri Coandă la ieșirea din Municipiul Sibiu

CITEȘTE ȘI: Șofer pe contrasens la intrare pe A1 în Sibiu – „Voia sa treacă, dar nu l-am lăsat”

Chiar de curând un șofer a fost întors din drum de alți participanți la trafic după ce a urcat pe autostradă pe contrasens. Acesta nu este un caz singular, întrucât, periodic, o mulțime de șoferi neatenți încurcă sensurile de mers pe autostradă.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.