11 dosare penale pentru vânzare ilegală de artificii la Sibiu, în ultima zi din an

15.000 de artificii și petarde vândute ilegal s-au transformat în 11 dosare penale. Polițiștii sibieni au lucrat în ultima zi din 2020 și au confiscat petardele și artificiile vândute ilegal în tot județul.

În urma acțiunilor desfășurate pe raza întregului județ, 11 persoane, sibieni, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, au fost depistate deținând și oferind spre comercializare articole pirotehnice, fără a avea acest drept.

Este vorba despre 2 persoane depistate de către polițiștii S.A.E.S.P. în Piața Cibin din municipiul Sibiu, 6 persoane depistate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pe strada Turnului, tot în municipiul Sibiu, și de 3 persoane depistate de către polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever, pe raza localității Șeica Mare.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost întocmite 11 dosare penale având ca obiect săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

În urma constatărilor efectuate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un număr de 15.000 de articole pirotehnice, în valoare de 6.500 de lei.

Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă pentru identificarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care desfășoară operațiuni ilegale cu articole pirotehnice.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.