Un nou supermarket al lanțului Trans Agape s-a deschis la Șelimbăr

Trans Agape, mereu aproape de tine

În contextul actual, în care aglomerația în spațiile închise trebuie evitată, iar distanțarea socială este indicată pentru a ne proteja sănătatea, rețeaua de magazine Trans Agape din Sibiu vine acum, în prag de sărbători, cu o veste bună pentru șelimbăreni: un nou supermarket se inaugurează astăzi, 17 decembrie, în Șelimbăr, pe strada Pictor Nicolae Brana.

Al treilea magazin Trans Agape, în Șelimbăr

Sărbătorile de iarnă ne duc întotdeauna cu gândul la colinde, brăduț împodobit, cadouri și, nu în ultimul rând, la masa de Crăciun în familie. Toate acestea înseamnă însă ore bune petrecute în magazine pentru a achiziționa tot felul de bunătăți, sau daruri speciale pentru cei dragi.  Anul acesta, din cauza pandemiei Covid-19, trebuie respectate anumite reguli de distanțare socială, mai ales atunci cand mergem la cumpărături. Pentru a evita aglomerația din marile centre comerciale, magazinele de cartier au devenit cea mai bună soluție pentru mulți dintre noi. Astfel, pentru a fi mai aproape de șelimbăreni, Trans Agape vine în întâmpinarea acestora cu un nou magazin, situat pe strada Pictor Nicolae Brana, numărul 43. Cu inaugurarea de astăzi a noului supermarket, Trans Agape bifează trei locații în Șelimbăr. Primul  magazin Trans Agape a fost inaugurat pe strada Unirii, numărul 18, iar cel de doilea a fost deschis pe strada Doamna Stanca numărul 9 , bloc 2.

Calitate, sănătate și siguranță

Șelimbărenii pot evita astfel drumurile lungi sau cozile mari de la hipermarket-urile din oraș. Acum, pot merge la cumpărături aproape de casă, într-un mediu sigur, fără aglomerația specifică sărbătorilor. Mai mult de atât, în magazinele Trans Agape, șelimbărenii pot găsi binecunoscutele produse de panificație ale brandului, mereu proaspete, preparate în fabrica pe care o dețin în Sibiu, după rețete tradiționale locale, fără aditivi sintetici.  Pe lângă linia de panificație proprie, magazinele Trans Agape sunt întotdeauna foarte bine aprovizionate cu o gamă largă de produse alimentare de la producători locali, dar și cu produse de băcănie, dulciuri, cafea, legume și fructe proaspete, precum și o serie de detergenți, produse de curățenie și de îngrijire personală. Practic, tot ce ai nevoie, aproape de casă! Un plus al magazinelor Trans Agape îl reprezintă spațiul deschis și frumos amenajat, dar și personalul extrem de amabil și prietenos.

Trans Agape, unul dintre brandurile consacrate în județul Sibiu, prin noul magazin deschis în Șelimbăr, dorește să fie mereu aproape de clienții săi, să vină în sprijnul acestora prin produse de calitate, prin proximitate, iar în acest nou context în care ne aflăm, și prin siguranță.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.