Program special la Piața Transilvania din Sibiu, înaintea sărbătorilor

Piața Transilvania din Sibiu va avea un program special de sărbători, fiind deschisă și înaintea Crăciunului și Revelionului, în timpul săptămânii. Astfel toți sibienii și șelimbărenii au timp să își procure cele necesare pentru o masă îmbelșugată.

Astfel, piața va fi deschisă între orele 08:00 – 14:00:
• sâmbătă, 19 decembrie
• marți, 22 decembrie
• marți, 29 decembrie

În zile de sâmbătă, 26 decembrie și 02 ianuarie piața va fi închisă.

De la an la an piața se îmbogățește cu o diversitate de produse. Odată cu finalizarea sesiunii de depunere a noilor cereri, începând cu 01 ianuarie 2021 în Piața Transilvania se vor găsi mulți producători noi, care vor comercializa bunătăți locale în toate sectoarele.

De asemenea, Consiliul Județean Sibiu depune eforturi ca producătorii locali să beneficieze de toate condițiile de comercializare a produselor și continuă să implementeze proiecte ce conduc la dezvoltarea acestora.
”Creșterea numărului de solicitări din partea producătorilor din județul Sibiu și nu numai, ne confirmă încă o dată că spațiul pus la dispoziție reprezintă o sursă de dezvoltarea a producătorilor.
Preocuparea Consiliului Județean Sibiu rămâne în continuare susținerea și promovarea celor care trudesc pentru ca noi, sibienii, să beneficiem de produse sănătoase și gustoase, iar rețele tradiționale să se păstreze ca identitate în promovarea gastronomiei” -Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.