Oficiul Poștal Șelimbăr se redeschide pe 7 decembrie în noua locație

Oficiul Poștal Șelimbăr profită de minivacanța de 1 decembrie pentru a se muta în noua locație de pe strada Mihai Viteazul nr.242 și va fi redeschis doar luni,  7 decembrie.

Compania Poșta Română anunță programul de funcționare de Sfântul Andrei și de Ziua Națională. Având în vedere că zilele de 30 noiembrie 2020 – Sfântul Apostol Andrei cel Întâi Chemat, Ocrotitorul Românlel și 1 Decembrie 2020 – Ziua Națională a României – sunt declarate zlle de sărbătoare legală în care  nu  se lucrează,  programul de lucru  al subunităților poștale în această perioadă va fi următorul:

În zilele de  luni 30 noiembrie și  marți 1  Decembrie 20 20 –  toate  subunitățile poștale din urban și rural  vor fi închise.

De asemenea, având în vedere că începând cu data de 02.12. 2020 Oficiul Postai Selimbar se mută în noua locație, localitatea Șelimbar, str Mihai Viteazul nr 242, în zilele de  2  și 3 decembrie 2020, acesta subunitate lși suspendă activitatea cu publicul. Oficiul poștal Șelimbăr va fi deschis după primul weekend din decembrie, respectiv luni, 7 decembrie.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.