Performanță de excepție la Viitorul Șelimbăr – Singura echipă cu victorii pe linie în liga 3

Gruparea șelimbăreană de fotbal a încheiat turul de campionat cu nouă victorii din nouă posibile, în seria a 7-a din liga 3.

Șelimbărenii au învins vineri, 6 noiembrie cu 1-0, pe Gaz Metan Mediaș 2, în ultima etapă a turului de campionat. Viitorul termină astfel prima jumătate din campionatul seriei a 7-a, cu victorii pe linie și este lider incontestabil.
Echipa sibiană este de altfel singura din cele 100 de competitoare ale eșalonului al treilea al fotbalului românesc, care reușește o astfel de performanță în actualul sezon. Șelimbărenii au nouă victorii din nouă posibile.
Primarul Șelimbărului a salutat și el performanța fotbaliștilor locali. ’’Din cele 100 de echipe înscrise în liga a III-a echipa noastră, Viitorul Șelimbăr, a demonstrat a fi cea mai bună având punctaj maxim după încheierea turului competițional. 9 victorii din 9 meciuri jucate! Felicitări echipei, staff-ului tehnic și tuturor celor care sprijină această activitate sportivă!’’, spune edilul Marius Grecu. foto: Viitorul Șelimbăr

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.