Cum ne întărim imunitatea? Facem sport, la singura sală de fitness din Șelimbăr

Atunci când vine vorba despre mișcare și sport, cu toții găsim fel și fel de scuze pentru a ne eschiva. Fie suntem mult prea obosiți după muncă, fie sălile de sport sunt prea departe de casă, fie programul acestora nu coincide cu programul nostru. Iar anul acesta, pandemia COVID-19 pare a fi “scuza” supremă pentru a nu face sport. Cu toate acestea, tocmai pentru a lupta împotriva noului virus, specialiștii recomandă întărirea sistemului imunitar. Iar un sistem imunitar sănătos se menține în primul rând prin mișcare și sport. Șelimbărenii se pot considera extrem de norocoși, deoarece ei au acces la o sală de fitness modernă, deschisă non-stop!

Sport în condiții de siguranță

Sala Fitness Șelimbăr funcționează încă din iunie după programul normal. S-au implementat măsuri de protecție stricte, astfel încât toți clientii să fie cât mai în siguranță.

Intrarea în sală se face strict pe bază de programare, prin whatsapp sau apel/mesaj text la numerele 0753139567 / 0753611355, iar durata maximă admisă pentru fiecare persoană este de o oră jumătate. Purtarea măștii este obligatorie în zonele comune, până la intrarea propriu zisă în sală, iar la accesul în interior se efectueaza triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor. În ce privește accesul la vestiare, acesta se face pe rând, fără a se permite accesul la zona de dușuri. În sală sunt instalate dispensere cu dezinfectant, pentru igienizarea mâinilor și a aparatelor, iar fiecare client are obligatia de a dezinfecta aparatele după folosire.

În sala noastră se respecta toate prevederile și măsurile impuse de autorități. Accesul este limitat, nu avem situații de supra-aglomerare, iar igienizarea și dezinfectarea aparatelor se face în mod frecvent, cu soluții profesionale.” spune Teodora Șapera, managerul sălii.

Sport non-stop

Chiar dacă trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, este important să facem mișcare, poate fi o armă în plus pentru sistemul nostru imunitar. De aceea, mai ales pentru șelimbăreni, sala de fitness de pe strada Campului 29 poate fi soluția perfectă. Este singura sală din Șelimbăr, există parcare privată, sala este dotată cu aparatură modernă, și rămâne deschisă la orice oră din zi și din noapte. Menținem programul non-stop, tocmai pentru a-i încuraja cât de mult, chiar și pe cei mai ocupați dintre noi, să facă mișcare.Asta ne-am dorit încă de la deschidere, să punem la dispoziția clienților un loc în care să poată veni oricând.”, spune Teodora.

În ce privește aparatele, e bine de știut ca sala este dotată cu aparatu performantă, care le asigură clienților antrenamente eficiente pentru toate grupele de mușchi, dar și pentru cardio.

Sala este atât de performantă, încât chiar și campionii o aleg pentru antrenamentele lor. Daniel Natea, multiplu medaliat și campion la concursuri naționale și internaționale de judo, și vicecampion mondial la sambo, frecventează de foarte mult timp sala de fitness de pe strada Campului 29, și chiar a „pus umărul” la introducerea unor noi clase de box, pentru pasionații acestui sport.

Reducere de 20% la abonamentele pe trei luni

Dacă luați în calcul sa faceți mișcare la singura sală de fitness din Șelimbăr, e bine sa știți ca veți avea parte de reduceri semnificative la abonamente. Mai exact, este vorba despre o reducere de 20% la abonamentele pe trei luni.

Cei care plătesc abonamentul pe trei luni au o reducere de 20%. Este o reducere prin care sperăm să încurajăm cât mai multă lume să facă mișcare.”, spune Teodora.

Sala de fitness de la Șelimbăr îndeplinește astfel toate condițiile. Locația este bine aleasă și nu veți avea grija parcării, puteți beneficia de reduceri la abonamente, iar aparatele moderne, de la cele mai apreciate brand-uri, sunt eficiente pentru toate grupele de mușchi. Și, cel mai important, sunt respectate cu strictețe toate măsurile impuse de autorități. Sunteți așteptați și voi să vă înscrieți și să va bucurati de mișcare, în condiții de maximă siguranță, la sala de fitness de pe strada Câmpului, numărul 29.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.