Au început lucrările pentru o nouă grădiniță în Șelimbăr

Într-un video postat pe pagina de Facebook, primarul Marius Grecu anunță demararea lucrărilor de construcție a unei noi grădinițe, pe strada Doamna Stanca.

Suprafața totală a clădirii va fi de peste o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală multi-funcțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

Primarul Marius Grecu a declarat că ”Este un proiect de suflet, la care s-a muncit foarte mult atât pentru găsirea terenului, cât și pe partea birocratică. Rezultatul însă îi va mulțumi întrutotul pe părinții copiilor din Șelimbăr.”

Conform proiectului, grădinița va fi una modernă, care va putea găzdui 150 de copii din Șelimbăr. Aceasta este prima grădiniță din cartierele noi ale Șelimbărului, primarul Marius Grecu dând asigurări că va fi urmată și de alte construcții cu aceeași destinație.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.