FOTO: Bărbat rănit într-un accident pe DN1 în zona Extaz

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc vineri dimineață pe DN 1 la Șelimbăr în zona Extaz. Acesta a fost dus la spital.

Potrivit polițiștilor sibieni, evenimentul rutier s-a produs din cauza unui șofer de 34 de ani, din Șelimbăr, care circula dinspre Șelimbăr, și la intersecția cu DN 1 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Porumbacu de Sus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier a fost rănit șoferul de 44 de ani. La fața locului s-au deplasat echipaje SAJ și SMURD. 

„SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C2 si unul de tip B pe DN1 in apropiere de Extaz la un accident rutier produs intre doua autoturisme. Au fost examinate 3 persoane doi adulti si un copil de 2 ani si 7 luni. Mama fetiței, 32 ani prezinta o contuzie stern iar fetita un TCC minor. Bărbatul examinat în vârstă de 44 ani a prezentat un traumatism de torace anterior. Mama si fetita refuza transportul la spital. În accident au mai fost implicate doua persoane, un bărbat 34 ani si o fetiță de 1 an si 7 luni care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul de 44 ani este transportat la UPU pentru investigatii suplimentare”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

„Traficul este ușor afectat, se circulă pe ambele sensuri însă pe o singură bandă, pe fiecare sens. Polițiștii ruteri sunt la fața locului si continuă cercetările”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.