Sibienii care au dat țepe cu locurile de muncă – Ce vor păți aceștia

O întreagă grupare infracțională specializată pe înșelăciuni cu locuri de muncă în străinătate a fost destructurată, miercuri, de polițiștii sibieni și procurorii DIICOT. Peste 10.000 de oameni au fost păcăliți de zeci de indivizi care făceau parte din grupare. Principalii suspecți au ajuns în fața instanței și s-a hotărât ce se va întâmpla cu ei.

Urmare a activităților întreprinse în cauza penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, respectiv înșelăciune în formă continuată cu consecințe grave, instrumentată de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu prin polițiștii sibieni de investigare a criminalității economice, vă comunicăm faptul că:

La data de 18 iunie a.c., cei 24 de suspecți au fost prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cu această ocazie, față de 21 de persoane s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar alți 3 suspecți au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările în acest caz continuă.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.