Vești bune pentru pasionații de sport – singura sală de fitness din Șelimbăr își reia activitatea

Dacă la proba cântarului aveți câteva kilograme în plus, și ați asteptat cu nerăbdare deschiderea sălilor de fitness pentru a reveni la corpul de dinaintea pandemiei de coronavirus, singura sală de fitness din Șelimbăr vine cu vești bune despre reluarea activității.

Măsuri suplimentare de protecție

Începând cu 15 iunie, Sala Fitness Șelimbăr va relua programul normal, dar cu luarea unor măsuri de protecție stricte, astfel încât toți clientii să fie cât mai în siguranță.

Intrarea în sală se va face strict pe bază de programare, prin whatsapp sau apel/mesaj text la numerele 0753139567 / 0753611355, iar durata maximă admisă pentru fiecare persoană este de o oră jumătate. Purtarea măștii va fi obligatorie în zonele comune, până la intrarea propriu zisă în sală, iar la accesul în interior se va efectua triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor. În ce privește accesul la vestiare, acesta se va face pe rând, fără a se permite accesul la zona de dușuri. În sală sunt instalate dispensere cu dezinfectant, pentru igienizarea mâinilor și a aparatelor, iar fiecare client va avea obligatia de a dezinfecta aparatele după folosire.

Ne-am pregătit intens pentru redeschidere, și am studiat cu atenție toate prevederile și măsurile impuse de autorități. Accesul va fi limitat, astfel încât sa nu avem situații de supra-aglomerare, care pot duce la răspândirea virusului.” spune Teodora Șapera, managerul sălii.

Sală de fitness deschisă non-stop

Chiar și cu instituirea acestor măsuri de protecție, managerii sălii de fitness consideră că locația lor ofera câteva avantaje considerabile. „ Mai ales pentru șelimbăreni, sala noastră poate fi soluția perfectă. Este singura sală din Șelimbăr, am continuat dotarea ei cu aparatură modernă, și rămâne deschisă la orice oră din zi și din noapte. Chiar dacă trecem prin această perioadă dificilă, este important să facem mișcare, poate fi o armă în plus pentru sistemul nostru imunitar. Și menținem programul non-stop, tocmai pentru a-i încuraja cât de mult, chiar și pe cei mai ocupați dintre noi, să facă mișcare. Bineințeles, îi așteptăm cu drag pe toți cei care aveau deja abonamente, dar n-au putut profita de ele în toată perioada de izolare. Acestea se vor prelungi automat din 15 iunie.”, spune Teodora.

Investitii și noi activități la sala de fitness din Șelimbăr

În perioada de izolare, investițiile au continuat, iar acum sala este dotata cu și mai multe aparate performante, care le asigură clienților antrenamente eficiente pentru toate grupele de mușchi, dar și pentru cardio.

Iar investițiile în aparate nu sunt singura noutate. Pasionații de box se vor putea antrena de acum înainte la sala de fitness de pe strada Câmpului nr. 29.

Daniel Natea, multiplu medaliat și campion la concursuri naționale și internaționale de judo, și vicecampion mondial la sambo, frecventează de foarte mult timp sala noastră, și discutând cu el am ajuns la concluzia că putem oferi clienților noștri noi tipuri de antrenament. Am ales boxul pentru că e foarte antrenant și solicitant, și am avut și cereri în acest sens” declară Teodora.

Sala de fitness de la Șelimbăr îndeplinește astfel toate condițiile. Locația este bine aleasă și ușor accesibilă, puteți alege sa practicati și sporturi noi, iar aparatele moderne, de la cele mai apreciate brand-uri, sunt eficiente pentru toate grupele de mușchi. Și, cel mai important, sunt respectate cu strictețe toate măsurile impuse de autorități. Sunteți așteptați și voi să vă înscrieți și să va bucurati de mișcare, în condiții de maximă siguranță, la sala de fitness de pe strada Câmpului, numărul 29.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.