Scandal în stradă la Tălmaciu după ce au încălcat măsura izolării

Duminică., în jurul orei 18,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale pe raza localității Tălmăcel.

La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între 5 localnici a izbucnit un scandal, unul dintre bărbați fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce și-a provocat mai multe leziuni cu o sticlă spartă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că trei dintre bărbații care au participat la scandal și o femeie care a asistat la conflict, în stradă, au încălcat măsura izolării la domiciliu impuse după revenirea din străinătate. Cei patru au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei și au fost introduși în carantină instituționalizată într-un centru de carantină din județ.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.