Raluca Turcan – „La Șelimbăr, anul 2020 rămâne anul investițiilor”

Raluca Turcan, vicepremierul României, a scris, pe pagina sa de Facebook, că „la Șelimbăr, una dintre comunele a cărei dinamică a dezvoltării o depășește pe cea a unor municipii, anul 2020 rămâne anul investițiilor”.

Turcan își începe postarea, menționând că energia liberalilor de a schimba România reprezintă sursa sa continuă de optimism.

„Energiile liberalilor de a schimba România sunt sursa mea continuă de optimism. Fiecare pas pe care colegii mei din țară îl fac pentru comunitățile lor este un mesaj că România Normală e tot mai aproape. Mă bucur să promovez locurile în care construcția aceastei Românii a început și pe cei care partcipă la ea. O fac cu gândul că, mai devreme sau mai târziu, până și cel mai îndepărtat cătun din țară își va alege în frunte omul cu adevărat potrivit”, scrie Raluca Turcan.

Anul investițiilor la Șelimbăr

„La Șelimbăr, una dintre comunele din România a cărei dinamică a dezvoltării o depășește pe cea a unor municipii, anul 2020 rămâne anul investițiilor. Sunt implementate aici, în diferite faze, proiecte a căror valoare depășește 10 milioane de euro, de la modernizări de străzi, consolidări, execuție de rețele edilitare și până la realizarea de căi de legătură cu municpiul Sibiu, construcția de grădinițe, reabilitări de poduri, amenajarea de zone de promenadă sau construcția unui punct ISU.

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, asemeni multor alți primari liberali, a înțeles că o Românie puternică înseamnă comunități puternice și el chiar pune umărul la crearea uneia. O face cu participarea profesioniștilor din administrația sa, cu determinarea colegilor liberali, în parteneriat cu Guvernul țării și bazându-se pe încrederea oamenilor din Mohu, Veștem, Bungard și Șelimbăr.

Susținerea primarilor care performează este mai mult decat un succes politic pentru PNL. Este succesul unei comunități în construcția propriului viitor. Felicitări Marius, astăzi, pentru ceea ce o să însemne Șelimbărul mâine!”, a spus Raluca Turcan.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.