Situația neoficială a cazurilor în fiecare localitate din Sibiu – Polițiștii verifică legalitatea publicării documentului pe Facebook

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu verifică legalitatea publicării pe o rețea de socializare a unui document în care este prezentată situația pe localități a infecțiilor cu coronavirus.

”În urma informațiilor apărute în mediul online, cu privire la o repartiție a numărului de cazuri confirmate în Unitățile Administrativ-Teritoriale din județul Sibiu, precizăm faptul că aceste date nu reprezintă informații oficiale. Ținând cont de situația creată și de faptul că aceste date nu se comunică astfel, Prefectul județului Sibiu a solicitat Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu să efectueze verificări”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Potrivit datelor neoficiale din documentul postat pe Facebook, la Șelimbăr ar fi 5 cazuri de coronavirus.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu face verificări privind legalitatea publicării documentului. Acesta a apărut, inițial, pe un grup de socializare din Brateiu și a fost preluat ulterior și pe alte grupuri de Facebook din județ.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.