VIDEO: Drifturi în parcare la Kaufland Șelimbăr – Șoferul nu poate fi pedepsit

Un șofer teribilist s-a dat în spectacol în parcarea hypermarketului Kaufland din Șelimbăr, în timp ce acesta era deschis. Acesta a făcut drifturi chiar dacă în zonă erau oameni aflați la cumpărături.

Un cititor a trimis pe adresa redacției o filmare în care un șofer face „drifturi” în parcare la Kaufland. Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 20.00. În acel moment, mulți sibieni se aflau la cumpărături, deci zona era destul de aglomerată.

Sibianul nu a apucat să filmeze întregul „spectacol” al șoferului teribilist, însă, în imaginile transmise, se vede cum acesta conduce extrem de agresiv în parcare.

„Am ajuns ca în parcările marilor magazine (de data asta Kaufland Șelimbăr), la ore aglomerate (ora 20:00), intergitatea corporală a celor din parcarea magazinului să fie pusă în mare pericol. Priviți specimenul cu BMW roșu, numere roșii și probabil și carnet roșu. (…) Eu doar atât am apucat să filmez. Priviți clientul din imagine cu cărucior și traiectoria spatelui mașinii la secunda 2”, scrie Mareș Alex.

Sibianul a făcut o sesizare la Poliție, printr-un apel la 112. În momentul în care cel mai apropiat echipaj a ajuns la fața locului, teribilistul dispăruse. Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, spune că apelul la 112 se confirmă, însă șoferul nu poate fi sancționat, dat fiind faptul că Poliția nu a constatat fapta.

Tânărul care ne-a furnizat imaginile video spune că ar trebui „să luăm atitudine cu toții dacă nu vrem să fim omorâți în parcare la cumpărături”.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Andrada spune

    i doare pe aia undeva :))) s-au plans de atatea ori locatarii din zona ca pe looserii aia i apuca drifturile in totiu noptii si degeaba..in fiecare seara se aduna acolo acolo si la mijlocu noptii incep…..ca prostii pamantului ca nici nu au cu ce…. :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.