VIDEO Investiții în comuna Șelimbăr – Capelă mortuară la Mohu și reabilitarea Căminului Cultural din Bungard

Primarul din Șelimbăr, Marius Grecu, a transmis că în viitorul apropiat vor avea loc mai multe investiții în satele din comună.

În Mohu se va construi o capelă mortuară, se va finaliza execuția podului de la intrarea în localitate și se vor termina lucrările la locul de joacă.

„Aș vrea să fac o mențiune înainte să spun planurile: niciodată nu am făcut diferențe între cele patru localități, suntem ca o familie cu patru copii. În Veștem, Mohu și Bungard nu există nicio stradă care să nu fie asfaltată și au toate utilitățile, în timp ce la Șelimbăr mai avem lucruri de făcut. La Mohu mai avem în curs de execuție podul de la intrarea în localitate, care este o investiție foarte importantă. Am finalizat drumul de acces din DN1 până la acest pod. Urmează ca podul să îl punem la punct, să finalizăm locul de joacă de la intrare, din curtea Căminului Cultural unde este și terenul multifuncțional de sport. Ceea ce am preluat de la cetățeni este să construim și o capelă mortuară care ne lipsește în toate cele trei sate, deci va trebui să ne punem la punct și cu acest lucru și deja a fost luat în proiectare. Urmează să facem procedurile de achiziție la începutul anului viitor. Până la sfârșitul anului 2020 vor fi finalizate”, spune primarul Marius Grecu.

Ora de Sibiu – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă 🎙Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Primarul Șelibărului a menționat că la Veștem este în lucru o nouă zonă de construcții, iar la Bungard se va face drumul de legătură cu Șelimbăr. De asemenea, tot la Bungard va fi reabilitat Căminul Cultural.

„La Veștem avem o nouă zonă – este zona de la intrare, drumul vechi al balastierei, pe care vrem să introducem toate rețelele, să fie o zonă nouă de construcții. La Bungard suntem în curs de execuție cu drumul care face legătura cu Șelimbărul. Și aici am întrerupt puțin lucrul pentru că a trebuit să facem o dispoziție de șantier prin care să desenăm practic și în realitate să facem o pistă de biciclete. Lucrurile continuă: reabilitarea Căminului de la Bungard, vrem să facem un punct sanitar în școală”, a menționat primarul din Șelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.