VIDEO FOTO Copiii deștepți ai Sibiului premiați la Consiliul Județean

iony kit

Consiliul Județean Sibiu i-a premiat pe elevii din învățământul preșcolar pentru rezultatele obținute la concursuri și olimpiade școlare. A fost a doua inițiativă a CJ Sibiu din acest an. 

Premierea a avut loc luni, 16 decembrie 2019, în sala de conferințe a Consiliului Județean Sibiu, și a reunit 103 elevi și 47 de profesori din municipiile Sibiu și Mediaș și din localitățile Avrig, Șelimbăr, Cristian, Racovița, Turnu Roșu, Gura Râului și Arpașu de Jos.

Președinta Daniela Cîmpean, gazda evenimentului, și-a exprimat bucuria de a avea alături atâția copii și tineri frumoși și deștepți care s-au dedicat învățăturii, declarând că județul Sibiu se află pe mâini bune și are un viitor frumos și datorită lor și rezultatelor lor. ”Înțeleg eforturile pe care voi le faceți, vă felicit din suflet și vă mulțumesc”, a spus Daniela Cîmpean.

Prin mesajul adresat elevilor premianți, Daniela Cîmpean le-a lansat un apel de a se implica în viitor în activitatea administrativă și politică, unde se pot lua decizii bune pentru comunitate.

La gală au luat parte conducerea CJ Sibiu, reprezentată de președinta Daniela Cîmpean și de vicepreședinta Christine Manta-Klemens, consilierii județeni Beatrice Ungar și Izabela Brezae, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, reprezentată de inspectorul școlar general Alexandru Dumbravă, de inspectorul școlar general adjunct Gheorghe Bârză, precum și inspectorul școlar pentru educație permanentă și activităţi extraşcolare, Daniela Muntean.

Elevii și profesorii au primit diplome, flori și premii în bani, valoarea totală a premiilor ridicându-se la 56.300 lei.
La prima sesiune a Galei performanței, organizată în luna iunie 2019, Consiliul Județean Sibiu a alocat suma de 70.000 lei pentru premierea elevilor și a profesorilor.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.