Super ofertă la Iony, în Sibiu – mașinile electrice se pot încărca gratuit

Cei de la Iony Sibiu nu încetează să vină cu oferte către clienții service-urilor auto. Cea mai nouă ”găselniță” este punerea la dispoziție, în mod gratuit, pentru clienții Iony, a unei stații de încărcare pentru mașinile electrice. 

Serviciu pentru clienți
Service-ul Iony de pe strada Henri Coandă a devenit de câteva zile noua atracție pentru șoferii care în mod regulat apelează la serviciile de aici sau fac cumpărături pentru mașină. Vorbim despre șoferii care conduc o mașină hibrid sau electrică, pentru că surpriza celor de la Iony către ei se îndreaptă.

”Am achiziționat o stație de încărcare pentru mașinile electrice și hibrid, pe care am instalat-o la sediul de pe Henri Coandă. O punem la dispoziție în mod gratuit clienților care au o mașină ce are nevoie de încărcare electrică. Cred că suntem singurul service din Sibiu care pune la dispoziție un astfel de serviciu în mod gratuit”, spune Ioan Băra, managerul Iony.

Prin acest serviciu cei de la Iony le mulțumesc clienților care apelează mereu la ei, dar își doresc și să încurajeze achiziționarea de mașini electrice. ”Nu sunt foarte multe mașini electrice în Sibiu, așa că nu ar strica să mai apară. La noi vor veni șoferii unor astfel de autovehicule să le încarce, cât stau aici mai discută cu alți șoferi, le împărtășesc din experiența lor, și poate așa îi conving de utilitatea unei astfel de mașini”, spune Ioan Băra.

Oferte peste oferte
Serviciul de încărcare gratuit al mașinilor electrice care este de acum disponibil la Iony, nu este nicidecum singura ofertă pentru șoferii sibieni. Cei care au nevoie de anvelope de iarnă pentru mașini, tot la Iony ar trebui să vină, pentru că oferta de 4 la preț de trei continuă, dar stocurile se epuizează repede. AFLĂ DE AICI CUM POȚI BENEFICIA DE EA

În continuare, de la IONY kit-ul de siguranță poate fi cumpărat la preț promoțional, iar manopera este gratuită pentru schimbul de ulei și filtrele de ulei, dacă acestea sunt achiziționate din magazinele Iony.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.