Singura sală de fitness din Șelimbăr – oferte pentru cei care își doresc o viață ”cu mișcare”

Șelimbărenii știu deja că în apropierea locuinței au posibilitatea de a face mișcare. Chiar dacă ajung târziu de la serviciu, faptul că sălile de sport sunt prea departe, prea aglomerate sau închise, nu mai reprezintă motive pentru a se ”sustrage” de la ora de sport. Și asta pentru că înainte de a intra în casă, se ”împiedică” de sala de fitness din Șelimbăr, care, unde mai pui, că este deschisă non stop. Iar acum, pentru a veni în întâmpinarea clienților, s-a pus la cale și o ofertă.

Reducere de 20%
Clienții sălii de sport din Șelimbăr sunt tot mai numeroși, asta și datorită faptului că este deschisă non-stop. ”Asta am dorit de la deschidere, să punem la dispoziția clienților un loc în care să poată veni oricând. Este important acest lucru, pentru că unii lucrează până târziu, iar seara sălile ori se închid, ori sunt foarte aglomerate, iar unii merg la job la ora 9-10, și din nou, ar putea valorifica acele ore libere făcând mișcare. Așa că sala din Șelimbăr este accesibilă la orice oră. Se intră cu un cod, clienții pot veni la ora 23 sau la 5 dimineața”, spune Teodora Șapera, managerul sălii de fitness.

Pe lângă faptul că sala este deschisă la orice oră din zi și din noapte, cei care aleg să facă sport aici beneficiază acum și de o reducere semnificativă. ”Cei care plătesc abonamentul pe 3 luni au o reducere de 20%. În plus, cei care dau Like paginii noastre de facebook vor putea participa la tot felul de concursuri pe care le organizăm acolo. Facem asta periodic, deoarece ne dorim ca clienții noștri să se simtă bine aici și să creem o comunitate”, spune Teodora.

Aparate moderne
Locația în care se află sala de fitness este una ușor accesibilă – strada Câmpului nr. 29. ”Sala se află la subsolul unei clădiri nou construită, așa că temperatura este constantă atât vara, cât și iarna, undeva în jur de 22 de grade, numai bună pentru sport. Aparatele pe care le avem sunt noi și sunt potrivite pentru toate grupele de mușchi și cardio”, spune Teodora.

Așadar, toate condițiile sunt îndeplinite- locație nouă, cu temperatură optimă, aparate noi, program non-stop și oferte la abonamente. Doar cine nu vrea să facă mișcare nu o face. Dar când se răzgândește, va beneficia de tot ceea ce pune la dispoziție sala de fitness din Șelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.