VIDEO Un adolescent din Sibiu a făcut furori la ”Chefi la Cuțite” – I-a impresionat pe cei trei jurați

Un tânăr de 16 ani din Sibiu a impresionat juriul de la Chefi la Cuțite. Natanael Toma a pregătit un desert cu care a luat trei cuțite și merge în etapa următoare. Povestea tânărului este însă impresionantă. Lucrează ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Sibiu, iar în același timp merge și la școală. 

Natanael este din localitatea Bradu. Deși are doar 16 ani, după ce a intrat la liceu în Sibiu, a decis să se mute aici. Și-a luat un job, iar după orele de la școală merge la muncă. ”Seara ajung acasă, îmi gătesc, fac curat, îmi spăl hainele. Temele le mai fac în pauze la școală. De joacă, cine mai are timp de joacă?”, le-a spus Natanael celor trei chefi.

Tânărul le-a povestit lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea că provine dintr-o familie numeroasă, cu puține posibilități materiale. ”Suntem 7 frați, iar eu sunt cel mai mic. De la 10 ani mă trezeam la 4 dimineața ca să merg la oi. La Sibiu lucrez într-un restaurant ca ajutor de bucătar. Fac deserturi, platouri, ajut în sală. Visul meu este ca la 20 de ani să ajung chef”.

Natanael și-a spus povestea după ce a ajuns în fața chefilor. Le-a gătit un desert- mousse din urdă cu ciocolată. Dar, a adăugat și leuștean și chilli, ceea ce i-a dat un gust aparte. ”În copilărie brânza era mâncarea de bază, de asta am ales urda. Iar ciocolata era ceea ce mi-aș fi dorit să mănânc, așa că m-am gândit să le combin”, a explicat Natanael rețeta aleasă.

Sibianul a primi la final trei cuțite și a spus că ar vrea să facă parte din echipa lui chef Bontea.

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.