FOTO Nistor Mihai e căutat de polițiști – Sibianul a dispărut de acasă

Un sibian din Chirpăr, pe nume Nistor Mihai, a dispărut, în urmă cu o lună de acasă. Polițiștii îl caută.

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu său din localitatea Chirpăr, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data de 20 septembrie 2019, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în perioada 20 – 25.08.2019, unchiul său, NISTOR MIHAI, în vârstă de 63 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Chirpăr, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : Înălțime 1,65 m, greutate 67 kg, constituție atletică, fața ovală, păr negru scurt, ochi căprui, ten măsliniu.

Semne particulare: La baza cefei prezintă un semn din naștere sub forma unei alunițe, de circa 10 mm diametru.

Obiecte vestimentare: În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de culoare albastră, șapcă de culoare neagră și pantofi din piele de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.