Evenimente atractive în weekend la Sibiu – Recomandările noastre

Pentru primul weekend de toamnă sunt pregătite cele mai tari evenimente la Sibiu. Așa că, șelimbăreni, aranjați-vă bine programul, astfel încât să ajungeți la toate.

Cele mai tari petreceri vor avea loc, și în această toamnă, în Cotton Pub. Seria începe vineri, cu Friday Night Vibes. DJ Cipi Hampu, DJ Luca și MC Rosso sunt cei care vor aduce muzica și ritmurile bune.

Petrecerea va continua și sâmbătă, cu Fabulous Saturday. Nimic nu poate sta în calea distracției, așa că pregătiți-vă pentru două zile de foc. Și cel mai bine ar fi să aveți o masă rezervată, pentru a vă putea odihni după atâta distracție. Rezervările se fac la telefon 0752 268 866.

Centrul Sibiului este înțesat de evenimente în acest final de săptămână. ”Recoltele Toamnei” este cel mai mare dintre ele. Va avea loc în Piața Mare, începând de vineri. Surprizele se țin lanț, iar trupe cu nume grele vor concerta în fiecare seară. Detalii și programul evenimentului, AICI.Piața Mică se transformă și ea în locul de desfășurare al unui eveniment: La Sibiu Food Camp vin 12 bloggeri specializați în gastronomie, iar sâmbătă și duminică de la ora 10 se vor întrece în gătit.

Și după recoltă și mâncare, cel mai bine vă recreați pe Strada Cetății, unde berea artizanală va fi din plin. Craft Fest va avea loc sâmbătă și duminică, când vizitatorii vor putea degusta zeci de sortimente de bere direct de la producători, dar și câteva tipuri de cidru. Din fundal nu pot lipsi concertele live. Pentru cei mici festivalul propune diverse activități recreative, de la ateliere de creație, la pictură pe față și jocuri. Vizitatorii vor fi provocați să participe la diferite concursuri și activități sportive, adecvate spațiului.

Cei care își doresc să petreacă o zi în mijlocul oierilor și să afle totul despre povestea lânii, pot merge sâmbătă în comuna Sadu. De aici se va pleca către Valea Plaiului unde va fi pusă în scenă viața tradițională a ciobanilor, cu tot ce înseamnă ea, de la procesarea lânii la gastronomie. Detalii despre eveniment, AICI. 

Teatrul Radu Stanca reia spectacolele cu ”RUG” după romanul lui György Dragomán. Se va juca sâmbătă, de la ora 19. Va dura o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Dacă însă doriți să mâncați ca la stână, duminică trebuie să mergeți în Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului. De dimineață încă acolo se vor pregăti preparate din lapte de oaie – unt, jintiță, caș și cocoloș – după procedeele tradiționale folosite la stână. Cei care le vor prepara sunt chiar oierii din Mărginimea Sibiului. Detalii despre ce se va întâmpla, AICI. 

Duminică, la Teatrul Gong începe noul sezon. Se va deschide cu premiera spectacolului „#projectfood”. Va fi prezentat, de asemenea, în avanpremieră, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18:00. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Detalii AICI. 

Stagiunea de vară a Teatrului Bis încă nu se încheie. duminică de la ora 19 se va juca Montagne Rousse, în deja celebra locație de pe Ștefan cel Mare nr. 56.

67360270 917002638650771 5346339070601592832 N
FOTO Facebook BIS Teatru

”Mărie, Mărie!”, spectacolul tribut adus Mariei Tănase se va juca duminică seara de la ora 19, al Teatrul Radu Stanca. Durează o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.