CJ Sibiu primește oferte pentru modernizarea UPU

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu va fi mărită, modernizată și dotată cu aparatură. Pentru asta Consiliul Județean primește, până în 10 septembrie, ofertele pentru achiziția serviciilor de proiectare, execuție lucrări și dotări. Valoarea estimate a contractului este de 6.352.276,22 lei.

Investiția se va realiza datorită eforturilor Consiliului Județean Sibiu de a găsi finanțare prin atragerea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea totală a proiectului „Modernizarea, extindere si dotare a Unități de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu”, este de 8.066.046,74 lei, din care: valoarea cheltuielilor eligibile – 6.836.861,59 lei, valoarea cheltuielilor neeligibile – 1.229.185,15 lei.

Prin acest proiect va fi realizată o extindere, alipită clădirii UPU, precum și realizarea unui acoperiș de tip terasă și etaj tehnic. Spațiul interior va fi dotat și echipat, iar în imediata apropiere a accesului principal va fi construit un spațiu de tip garaj pentru ambulanțe. Registratura va fi și ea reabilitată, la fel și grupurile sanitare, sala de așteptare și va fi realizat un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități.

În cadrul proiectului se vor achiziţiona echipamente privind instalaţiile de ventilaţie și un Computer Tomograf. 7

Urmare a implementării proiectului va crește nivelul calității actului medical și va scădea
timpul necesar pentru diagnosticare și tratament.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.