FOTO Apă murdară la robinetele șelimbărenilor – S-a spart o conductă importantă

Cinci zile de groază pentru șelimbăreni. De vineri, apa care curge la robinete este ruginie. Apă Canal anunță că s-a spart o conductă importantă.

Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 600, în zona Aleea Streiu, se sistează furnizarea apei pentru abonații din perimetrul cuprins între Calea Cisnădiei – strada Rahovei – Valea Săpunului până în prelungirea Mihai Viteazul și din Cartierul Arhitecților – Cisnădie. 

În zona Promenada Mall și Doamna Stanca – Șelimbăr se va furniza apă la presiune scăzută fiind posibil ca apartamentele de la etajele superioare să fie afectate de lipsa apei. În zonele învecinate sunt posibile scăderi ale presiunii.

Fisura din conductă masoara aproximativ 40 cm. A fost adusă o piesa specială de reparație, din oțel, care va fi montată peste conducta avariata. Estimam ca interventia se va incheia in aceasta seara.

Șelimbărenii spun că nu numai că apa curge fără presiune, ci este și murdară.

Echipajele de intervenție ale Apă Canal Sibiu SA au fost mobilizate la fața locului astfel încât furnizarea apei să poată fi reluată în cel mai scurt timp posibil. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.