VIDEO FOTO – Drumul de legătură dintre Mohu și DN1 asfaltat complet

Locuitorii din Mohu pot ajunge în DN1 și invers pe un drum proaspăt asfaltat. Lucrările a durat o zi, iar acum drumul e ”ca-n palmă„. Administrația din Șelimbăr însă are și ale lucrări în plan ce vor începe imediat după minivacanța de Sfânta Maria. 

Înainte de a intra în minivacanță, toți cei care au contribuit la planul de asfaltare a drumului de legătură Mohu- DN1 s-au asigurat că lucrările se termină așa cum se stabilise, adică într-o singură zi. Așa că miercuri s-a lucrat de dimineață până seara pentru ca drumul de 1,7 kilometri să fie asfaltat complet. Lucrarea a costat 445.000 de lei plus TVA.

Publicată de Marius Grecu pe Miercuri, 14 august 2019

După zilele libere o nouă lucrare va începe, tot în Mohu. Podul peste Cibin va fi reabilitat complet. Miercuri a fost semnat contractul de execuție, iar după minivacanță va fi semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Acestea vor dura aproximativ 5 luni și vor fi executate de câștigătorul licitației. Acesta a oferit un preț de 916.824,89 RON + TVA.

Fondurile pentru ambele lucrări sunt asigurate exclusiv din bugetul comunei Șelimbăr.

De asemena, primarul Marius Grecu a anunțat că până la mijlocul lunii septembrie va fi finalizat și locul de joacă din curtea Căminului Cultural.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.