Weekend cu multe evenimente atractive în zona Sibiului – Recomandări pentru distracție și timp liber

iony kit

Acest final de săptămână va fi unul fierbinte, și nu doar în termometre. La Sibiu sunt organizate o serie de evenimente care îi așteaptă și pe șelimbăreni. Puteți alege între petreceri, evenimente culinare sau piese de teatru. 

Distracția finalului de săptămână începe în Cotton Pub. Vineri DJ Cipi Hampu și DJ Luca vor fi cei responsabili cu muzica bună, așa că din acest punct de vedere nu există dubii că totul va fi perfect. DJ Luca revine la platane și sâmbătă seara pentru a continua distracția de cu o noapte înainte. Sună bine propunerea, așa că ar fi cel mai bine să vă rezervați un loc la numărul de telefon 0752 268 866.

Calfele călătoare pot fi văzute din nou la lucru, în fiecare zi, de la ora 10. Sunt de găsit în Piața Huet, în curtea Bisericii Evanghelice. Va fi o experiență interesantă atât pentru copii, cât și pentru părinții sau bunicii lor, deoarece calfele acceptă ajutorul lor.

Seria concertelor a la carte continuă la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Vineri, de la ora 12:20 va începe concertul din această săptămână. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chioșcul aflat în Sacristia Bisericii.

Gusturile Verii este evenimentul din cadrul Programului Sibiu Capitală Gastronomică europeană ce va umple Piața Mare de arome și miresme. Dar și de gusturile mâncărurilor tradiționale. Evenimentul are loc de vineri până duminică, iar despre ce se va întâmpla acolo citiți AICI. 

Vineri și sâmbătă, în Piața Mică, stăpân va fi dansul. Are loc Sibiu Dans Festival– o feerie coregrafică ce include toate genurile de dans: dans modern, contemporan, show-revue, dans de caracter, street dance. Cei mai talentați studenți, cei mai creativi coregrafi se vor ȋntrece ȋn Piața Mică ȋntr-un maraton al dansului pentru a ne cuceri inima și Marele Trofeu al Sibiu Dans Festival.

Grădina Bis se deschide din nou pentru două piese de teatru ce se vor juca aici. Sâmbătă de la ora 21 Delirium va fi prezentat publicului, iar duminică de la ora 20 Lipicioșii- planeta roz bombon.

67360270 917002638650771 5346339070601592832 N
FOTO Facebook BIS Teatru

Și în Muzeul ASTRA va fi vorba despre gastronomie, duminică. Opt companii internaționale își va forma echipa de bucătari din rândul angajaților și vor realiza rețetele tradiționale reinterpretate alese, cu influența specifică dorită. Participanții la acest eveniment culinar și cultural vor avea parte de un circuit gastronomic în care vor întâlni diverse produse (aperitive, feluri de bază, deserturi) prezentate în moduri interesante și atractive, bucurându-se de gusturi noi, toate acestea însoțite de muzică și voie buna. Fiecare preparat gătit de echipele participante trebuie să folosească și produse sustenabile, de la producători locali, astfel încât să se realizeze un circuit între producători și consumator.

Muzeul ASTRA a pregătit și pentru copii activități în acest final de săptămână. Cei mici pot învăța tainele olăirului sau pot vedea piese de teatru. Detalii AICI. 

 

 

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.