Singura sală de fitness din Șelimbăr – deschisă non stop și cu oferte pentru părinți

Mișcarea e sănătate. Dar, în vremurile pe care le trăim, ne găsim tot mai puțin timp pentru asta. ”Scuza” este timpul petrecut la birou care nu ne mai permite să facem și altceva. Seara, după orele de muncă fie nu mai avem chef de sport, fie sălile sunt prea aglomerate sau unele închise deja. Dar, pentru cei care totuși își doresc o formă fizică bună, soluția e chiar în Șelimbăr. Singura sală de fitness de aici e accesibilă non stop, iar acest avantaj vine „la pachet” și cu oferte la abonamente.

Deschisă non stop
Sala de fitness de pe strada Câmpului numărul 29 este perfectă din toate punctele de vedere: este singura din Șelimbăr, o zonă în plină dezvoltare, este deschisă non stop, se află într-o clădire nou construită și are aparate de la brand-uri de top. ”Atunci când am deschis, asta am avut în vedere: să fie accesibilă oricui, oricând. Pentru că în zonă locuiesc tineri care lucrează până la ore târzii, faptul că pot veni la sală oricând este un mare beneficiu. În sală se intră cu un cod de acces. Așa că cine vrea vine dimineața la 6 sau seara la 23 de exemplu”, spune Teodora Șapera, managerul sălii.

Oferte pentru părinți
În cadrul sălii de fitness există și un spațiu unde copiii vin la judo și arte marțiale. De cele mai multe ori părinții care îi însoțesc stau pe rețelele de socializare timp de o oră sau se plictisesc până copiii termină antrenamentul. Dar, acest timp ar putea fi folosit în favoarea lor, și nu pierdut. ”Am văzut părinții care dădeau târcoale, în timpul în care își așteaptă copiii. Așa că am gândit un set de abonamente pentru ei, cu reducere. Până când copiii sunt la antrenamentul lor și părinții îl pot face pe al lor, la preț promoțional”, spune Teodora. Așa că sala din Șelimbăr ar trebui luată în considerare.

Aparate moderne
Locația în care se află sala de fitness este una ușor accesibilă – strada Câmpului nr. 29. ”Sala se află la subsolul unei clădiri nou construită, așa că temperatura este constantă atât vara, cât și iarna, undeva în jur de 22 de grade, numai bună pentru sport. Aparatele pe care le avem sunt noi și sunt potrivite pentru toate grupele de mușchi și cardio”, spune Teodora.

Sala din Șelimbăr oferă destule motive pentru a fi vizitată. Și nu doar atât, ci ”accesată” și profitat de tot ceea ce oferă: program non stop, reduceri pentru părinții care vin la judo cu copiii și un mediu de antrenament perfect.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.