Zeci de șoferi au rămas pietoni în weekend – Polițiștii sibieni le-au reținut permisele

Polițiștii sibieni prezenți pe drumurile din județ în weekend au constatat 13 infracțiuni, au reținut 46 de permise de conducere, au retras 18 certificate de înmatriculare și au aplicat 572 de amenzi în valoare de 140.000 de lei.

Pe linia combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii rutieri au depistat 236 de șoferi care au circulat încălcând regimul legal de viteză, în cazul a 15 conducători auto fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Demn de menționat este faptul că 9 dintre cei 15 șoferi, care s-au ales cu permisul reținut pentru depășirea limitei de viteză, au fost depistați duminică, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, într-un interval de doar 3 ore, între orele 16,00 – 19,00, circulând cu viteze cuprinse între 102 – 114 km/h, în zonă cu limitare la 50 de km/h.

Pe linia combaterii conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului, polițiștii au sancționat contravențional cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce 9 șoferi, în cazul altor 6 conducători auto fiind întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin 1 din Codul Penal.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.