Rezultatele după contestații la BAC în județul Sibiu – Peste 500 de medii mărite

Rezultatele finale obținute de candidații care au susținut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019, au fost publicate vineri, 12 iulie, cu o zi mai repede decât se anunțase inițial. La Sibiu nici după contestații nu avem elevi de nota zece la Bac. În total 525 de medii au fost mărite, iar 213 au fost micșorate, în județul nostru.

CITEȘTE ȘI: Miruna, eleva cu cea mai mare notă la BAC în Sibiu – „Am muncit mult. Abia aștept să plec în vacanță”
Ministerul Educației Naționale anunță, vineri, că rezultatele finale, după contestații, obținute de candidații care au susținut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019, au fost publicate vineri.
Elevii din Sibiu pot consulta ce note au obținut la Bacalaureat – AICI!
Publicarea acestor rezultate vine cu o zi mai devreme față de calendarul inițial, care stabilea publicarea acestora sâmbătă, 13 iulie. La Sibiu la Limba Română (REAL) au fost mărite 162 de medii, iar 52 au fost micșorate.

VEZI ȘI: Raquel Drăgan, eleva cu cea mai mare notă la BAC din Sibiu: „Vreau să merg la Medicină. Nu vreau să plec din România”
În perioada 15-19 iunie, candidaţii se pot înscrie pentru sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat.
CITEȘTE ȘI: Antonia Deac, eleva cu cea mai mare notă la BAC din Sibiu: „Am avut emoții, dar mă așteptam să iau notă mare”
Pe 26 iunie, acelaşi lucru îl pot face şi absolvenţii care au promovat examenele de corigenţe.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.