VIDEO – Viitorul Șelimbăr se întărește de la FC Hermannstadt – ”Sunt sibieni de ai noștri. Trebuie să îi ajutăm!”

Echipa locală de fotbal va primi mai mulți jucători de la FC Hermannstadt. Cel puțin 7-8 jucători de la Sibiu vor ajunge la Viitorul Șelimbăr și vor evolua în liga 3.

Vești bune pentru microbiștii șelimbăreni. Proaspăt promovată în liga 3, echipa Viitorul Șelimbăr o să primească jucători importanți în lot. Totul grație unei colaborări cu gruparea sibiană de primă ligă, FC Hermannstadt.
Președintele clubului sibian a confirmat că Șelimbărul va beneficia de sprijin cu jucători pentru viitorul sezon de liga a III-a. ”Vor merge jucători la Șelimbăr. Vor fi cei care nu vor prinde prima echipă, dar și jucători care anul trecut au jucat la a II-a echipă. Este o variantă. Preferăm să îi dăm celor de la Șelimbăr ca să joace acolo, din mai multe motive. În primul rând pentru că Șelimbărul este o echipă sibiană de a noastră și trebuie să îi ajutăm. Apoi vor fi aici aproape și îi vom putea vedea la joc. Va merge acolo un grup consistent de jucători acolo”, a spus joi președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, într-o conferință de presă.

LIVE – Conferința de presă de la FC Hermannstadt înainte de începerea campionatului

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 11 iulie 2019

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.