O studentă și un sibian au dispărut de acasă – Sunați la 112 dacă i-ați văzut

Două persoane au dispărut din Sibiu, iar familiile le caută de mai multe zile. Polițiștii cer ajutorul cetățenilor. Dacă i-ați văzut, sunați la 112!

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, care a plecat voluntar din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

La data de 04 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiica sa, UDREA LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 20 de ani, a plecat din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică. Nu prezintă semne particulare.

La data dispariției era îmbrăcată într-un sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

Totodată, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 51 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni.

La data de 04 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 aprilie 2019, fratele său, OBEDEA SILVIU CONSTANTIN, în vârstă de 51 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 90 kg, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten alb, constituție solidă.

Semne particulare: Pe brațul drept prezintă 2 tatuaje tribal de circa 10-15 cm.

Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purta la data plecării.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste persoane sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.